Änglaström

Jag deltar i Ålands Slöjd & Konsthantverks vinterutställning i Mariehamns stadsbibliotek med den här “änglaströmmen” i ull.

Utställningen heter “Änglar, finns de?” och visas fram till 7.1 2014. Det är 25 deltagare i utställningen, konsthantverkare, konstnärer, fotografer och två skolor. På bilden ses även Nanna Sjöströms tavlor och Anna Nilssons tovade ängel.

änglarna  änglarnära

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This is my work “Highway to heaven”. It´s exhibited in the Town Library of Mariehamn now and until the 7th of January 2014. The Crafts association of the Aland Islands are having their winter exhibition in the library, it´s called “Angels, do they exist?”.

Lämna ett svar

tjugo − sjutton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.