En egen liten butik – My own webshop

Nu har jag fått tid att sätta mej ner och kolla in Tictail lite bättre. Och vilken underbar lösning det är för en fattig konsthantverkare! Och superenkelt! Det var faktiskt som de sa i sin introduktionsfilm, det är inte “kind of easy” det är “wow, så lätt!”.

Så det blev en liten enkel butik där jag kan visa det jag har på lager just nu. Jag tänkte göra det mest som en presentation men med Tictails enkla lösningar och ett Pay Pal konto så har jag nu en helt fungerande butik!

Och helt gratis, så jag kan inte låta bli att rekommendera Tictail. Och det är 24 000 andra butiksinnehavare som också använder dem, så helt fel kan det ju inte vara. 🙂

Kolla in vad som finns i HW Textils egna butik!

webshop

I´ve opened my own little webshop!

I found Tictail, and that made it so quick and easy to set up my own shop, and it´s for free!

Please, have a look in HW Textils own webshop!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

ett + 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.