HW Textil på ÅLAND DESIGN MARKET

Fredagen 17 juli kl. 12-20 är det dags för Ålands första Design Market! Vi håller till i Sjökvarteret i Mariehamn längs Österleden. Ett femtontal försäljare finns med och säljer smycken, keramik, textil, trä och annat.

Och HW Textil är förstås med! Lite tuftade produkter tar jag med och främst ser jag det som ett tillfälle att informera besökarna om möjligheterna med handtuftad textil och då brukar det även bli mycket att berätta om själva tekniken.

Jag har också tryckt en Ålandskasse. En tygkasse med lite fakta om Åland, en lämplig souvenir för besökaren. Kassen finns i svart, rött, vitt, orange och blått och säljs alltså under Design Market.
Välkomna !

Lämna ett svar

7 + 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.