Välkomna och hälsa på i helgen under KONSTRUNDAN!

Jag håller till i Kulturfabrikens verkstad på Fabriksgatan 4 i Mariehamn tillsammans med Ritva Saloranta (glas) och Keathy Ericsson-Jourdan (emalj och textil).
Under lördag och söndag kl: 12-18 kan du komma in och se hur det går till när jag tuftar. Visserligen inte i min egen verkstad (den är så liten så det får inte plats några besökare där) men jag har med mellanstora ramen så det blir nog arbete på riktigt!

Jag har med lite färdiga verk så att besökaren får en bild av jag kan göra med tekniken. Och förstås är mina bästa arbetskamrater med; tuftpistolen, hyveln, klipparen och kompressorn…

Så jag hoppas på många roliga och givande samtal med besökarna i helgen.

Ett jättebra sätt att starta konstrundan är att gå till Galleri Norra Dörren i Stadsbiblioteket i Mariehamn och titta på utställningen där. Där har alla 29 deltagare på Åland med ett alster så man får en fin bild av vad som erbjuds.
Och här hittar man alla deltagare på nätet www.konstrundan.fi

Hoppas att vi ses! 

 

Lämna ett svar

sjutton + två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.