HW TEXTIL

Personlig handgjord textil - Unique handmade textiles

Konstrundan 2018

Tack till alla er som besökte mig på Konstrundan i år! Det är så många intressanta samtal och roliga möten vid sådana här tillfällen.
Det här året var jag inte i min verkstad utan på Torggatan 15 i Mariehamn tillsammans med 3 andra konsthantverkare. Jag var längst inne på andra våningen, inte så lätt att hitta men tuftpistolen och kompressorn ledde ju folk rätt.
Under fjolåret och det här året har jag jobbat med ett projekt att testa mer närproducerat garn i tuftningen och fick också ett bidrag för det av Svenska Kulturfonden i Finland.
Under Konstrundan visade jag upp lite prover och testlappar jag gjort med olika garn och även färdiga produkter tuftade av ull av finsk lantras, Gotlandsfår och Ålandsfår.

Santa Muerte kuddar och en sängrya i garn av finsk lantras. 

Jag hade också ett eget lotteri där de som fyllde i en lapp kunde vinna väggtextilen “Landskap”. Den här gången var det Annika Pensar som hade turen på sin sida och fick en unik handtuftad textil som dessutom är en utmärkt ljudabsorbent. Grattis Annika och tack till alla er som deltog i lotteriet!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 HW TEXTIL

Tema av Anders Norén