handtuftat,  handtufted,  HW TEXTIL,  Utställningar

Åländskt hantverk i Helsingfors

I januari och februari 2022 visas utställningen “Det åländska egensinnet” av Ålands Slöjd & Konsthantverk i Taito Galleria Craft Corner i Helsingfors. Där deltar 23 åländska hantverkare och i utställningen kan man se keramik, smide, trä och textil av olika slag.
Även min handtuftade vy finns med där och har fått sällskap av fina snidade änder av Synnöve Nordström.
Utställningen visas fram till 26. februari, välkommen!

English:

My handtufted landscape view is shown in a joint exhibition in Taito Galleria Craft Corner in central Helsinki now in January and February. 23 creators from the Åland Islands are taking part in the exhibition with ceramics, textiles, jewellery, iron works and other crafts.
The last chance to see it is 26th of Februrary. Welcome!